AnaSayfa / Genel / Kahve falında çamur çiğnemek

Kahve falında çamur çiğnemek

Kahve falında çamur çiğnemek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, herkesin eline geçmeyecek kadar büyük ve önemli fırsatlar elde edeceğine, büyük tartışmaların sonlanacağına, şanssızlığın ve kısmetsizliğin aşılacağına, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, fal sahibinin Allah katında muhterem biri olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında çamur çiğnemek gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla karşılaşmak veya iletişim kurmak hayal kırıklıklarına yol açabilir.

Kahve falında çamur çiğnemek kişinin başarısızlığa düşeceğine, sevdiği bir kişinin büyük bir üzüntü yaşayacağına rivayet eder.

Kahve falında cam kırığı çiğnemek maddi ve manevi olarak büyük zarara uğrayacağına, yeni ve daha güzel günlerin yaklaşmakta olduğuna, zarar edilen çalışmaların kazançlı hale getirileceğine işarettir.

Kahve falında kuran çiğnemek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, işlerin hayırlı bir şekilde sona ereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında oruçlu iken sakız çiğnemek saygınlığını yitireceğine ve insanlar tarafından ayıplanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine işarettir.

Kahve falında altın çiğnemek vatanına ve milletine hayırlı evlatlar yetiştireceğine ve onlarla her zaman gurur duyacağına, ailesi ile daha fazla ve kaliteli şekilde vakit geçireceğine, varlığın keyfini süreceğine ve elindekileri karlı yatırımlara dönüştürmek için bazı girişimlerde bulunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında cam bardak çiğnemek sorunlarının her geçen gün azalacağına, bir sebeple çok büyük zarar edileceğine yorulur.

Kahve falında dil çiğnemek zengin bir hayat sürüleceğine, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine işarettir.

Kahve falında yılan çiğnemek zararlı ve kötü niyetli kişileri hanesinden ve ailesinden uzaklaştıracağına, kırgın olduğu bir kişi ile arasını düzelteceğine, kişinin muradına ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir