AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük kırmak

Kahve falında altın yüzük kırmak

Kahve falında altın yüzük kırmak daha fazla para kazanacağına, aile içinde anlaşmazlıklar yaşayacağına, rızkının eksileceğine, süt liman olan hayatın bir anda dalgalanacağına, iş hayatında neredeyse iflasın eşiğine geleceğine ancak bu duruma rağmen çok sevdiği ve değer verdiği birisine çok büyük bir yardımda bulunacağına, dünya mallarının çoğalacağına, attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına, maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kırmak gördüyseniz:

  • Sorumluluklarınızı ihmal etmemelisiniz.

Kahve falında altın yüzük kırmak huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, beklentilerine ulaşacağına, zafer elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında yüzük kırmak zenginliğinin süreceğine, kazanç ve kar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzüğü kırmak kendi işini kuracağına, ticaret ehli kimse olacağına, sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, kişinin iyi fikirleri ve güzel davranışları ile kendi içinde çatışır hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında altın bilezik kırmak bir sebeple bazı zararlara uğranacağına, onları kendi gözünden bile sakınacağına işarettir.

Kahve falında altın kolye kırmak yaşadığı çevreye aykırı gelecek şeyler yapmayacağına, maddi durumun düzeleceğine ve sevinçli ve mutlu haberler alınacağına yorulur.

Kahve falında altın bileziği kırmak ruhen de sakin, huzurlu hissedileceğine, düzeninin, huzurunun, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına yorulur.

Kahve falında altın saat ve yüzük görmek ailesi ile çok büyük bir bağ kuracağına, yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine alamet eder.

Kahve falında altın yüzük takmak ve çıkarmak bol kazançlı bir işin başına geçileceğine, sevinçli haberlerin alınması ile büyük sevinç yaşanacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir