AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzüğü kırmak

Kahve falında yüzüğü kırmak

Kahve falında yüzüğü kırmak yaşanan rahatsızlıkların son bulacağına, ticarette daha fazla kar elde edeceği alanlara yöneleceğine, aile içinde de tartışma yaratacak kararlar alınacağına, ailevi sorunların bir türlü sonuçlanmayacağına, çok uzun bir zaman boyunca yaptığı bu çalışmaların ekmeğini yiyeceğine, koltuğunun da yükseleceğine, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, maddi olarak çok sıkıntılı bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü kırmak gördüyseniz:

  • Sağlığınızı korumalı, duygularınızı kontrol altında tutmalısınız.

Kahve falında yüzüğü kırmak kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine, sağlık sorunu yaşayan bir akrabasının durumunun düzelmesi için elinden gelen her şeyi yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzük kırmak maddi anlamda refahın yerinde olacağına, büyük bir zenginliğe sahip olacağına yorulur.

Kahve falında yüzük kırmak kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine, malının ve aşının da çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında balyozla taş kırmak yapılmak üzere olan bir anlaşmanın taraflardan birinin itiraz etmesiyle askıya alınacağına, komşularla ters düşüleceğine, hayallerini gerçekleştirmek için büyük bir inançla savaşacağına işarettir.

Kahve falında insan kemiği kırmak fal sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına, başın borçlularla belaya gireceğine, neredeyse mahkemelik olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kart kırmak sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, bazı talihsizliklerin yaşanması, sorunların çıkması ve uğranılan ihanet yüzünden güvensizlik duyulması sebebi ile başarısız olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında betonu kırmak işini layığı ile yerine getireceğine, meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine ve terfi alacağına, büyük üzüntü verecek olayların yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kolye kırmak sorunların ve sıkıntıların son bulacağına, keyfinin yerine geleceğine ve eğlenceli günlerinin de çoğalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir