AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzük kırmak

Kahve falında yüzük kırmak

Kahve falında yüzük kırmak şifa ve moral bulacağına, haksız ve güvensiz kişiler ile muhatap olunması gerekeceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, kendisine daha uygun ve rahat edebileceği bir hayat kuracağına, çok uzaktaki bir kişiden yaptığı iş ile ilgili olarak çok sevindirici ve çok büyük başarılar kazandıracak haberler alacağına, Allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, hem birincilik hem de kazanç getireceğine, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yüzük kırmak gördüyseniz:

  • Karara varmadan önce başka kaynaklara da danışmalısınız.

Kahve falında altın yüzük kırmak yeniden hayal kuracak umuda kavuşacağına, sorunların kısa zamanda temizleneceğine, ferah bir haneye sahip olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yüzüğü kırmak çok hayırlı ve başarılı gelişmeler yaşanacağına, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına işarettir.

Kahve falında yüzük kırmak gönlünün bir kuş gibi çarpmasına vesile olacak haberler alacağına, kaybetmeyi göze alamayacağına, sermayesini riske etmeyeceğine delalettir.

Kahve falında ineğin boynuzunu kırmak işlerde tatsız bir sürecin başlayacağına, ailesinin kararları ile yaşamak zorunda kalacağına ve bu durumun kendisine büyük bir mutsuzluk getireceğine işarettir.

Kahve falında ceviz kırmak görmek ümitlerinin son bulacağına, ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, zahmetli işlerle uğraaşılacağına işarettir.

Kahve falında küllük kırmak zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına, sorunlarının en kısa zamanda çözüm bulacağına, dertlerinin bitip huzura ereceğine rivayet eder.

Kahve falında cam tabak kırmak çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, yorulduğu ve sıkıldığı zamanlarda ortaya çıkan bir rahatsızlık ile uğraşmak zorunda kalacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine delalet eder.

Kahve falında her şeyi kırmak hasret kaldığı kişilere kavuşacağına, özlem gidereceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir