AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın saat ve yüzük görmek

Kahve falında altın saat ve yüzük görmek

Kahve falında altın saat ve yüzük görmek çok büyük sorunları kısa sürede ortadan kaldırmasına çok yarayacağına, sorunlarının yakında biteceğine, işlerinin zarara uğrayacağına, uğranılan zararların kısa süre içinde telafi edileceğine, maddi olarak da yüksek konumlara erişeceğine, maddi ve manevi güce ve rahatlığa kavuşacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, yerinde sayan kimse olarak kalmak istemeyeceğine, bir türlü işin yoluna girmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında altın saat ve yüzük gördüyseniz:

  • Belli anlaşmalar veya geleceğe yatırım söz konusu olabilir.

Kahve falında altın saat ve yüzük görmek bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir noktaya geleceğine, aile bireyleri ile tartışma yaşayacağına yorulur.

Kahve falında altın yüzük ve saat görmek eline geçen fırsatları çok iyi ve epey kazançlı bir şekilde değerlendireceğine, bolluk ve bereket içinde bir iş hayatına sahip olacağına, birçok dertle muhatap olacağına delalettir.

Kahve falında yüzük ve saat takmak geçiminin rahat ve kolay olacağına, eşler arasında tartışmalı bir dönemin yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saat ve yüzük görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına delalettir.

Kahve falında saatli yüzük görmek kırılan kalplerin tekrar barışacağına, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına yorulur.

Kahve falında yüzük saat görmek yanlış anlaşılacağına ve tüm işini gücünü bırakarak kendisini doğru ifade etmek ve aklamak için nefes tüketeceğine, zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında yüzük ve saat görmek falı kapatan kişinin kendi evinin içerlerinde muz olduğunu görmesi ise erkek çocuğa sahip olacağına, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet eder.

Kahve falında altın köstekli saat görmek iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, başına kötü ve tatsız olaylar geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir