AnaSayfa / Genel / Kahve falında altın yüzük takmak ve çıkarmak

Kahve falında altın yüzük takmak ve çıkarmak

Kahve falında altın yüzük takmak ve çıkarmak maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine ve işlerin rayından çıkacağına, evinin düzenini, çocuklarının geleceğini daha rahat hale getireceğine, hayatının da deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, sorunların ve sıkıntıların çözüleceğine, sorunlu kişilerle kurulmuş olan tüm bağların koparılacağına, eş, dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, zararlı alışkanlıklardan uzaklaşılacağına, ferah bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında altın yüzük takmak ve çıkarmak gördüyseniz:

  • İş birliği yaptığınız kimseler, eşiniz ya da ortaklarınız fazla harcamalara yol açabilirler.

Kahve falında altın yüzük takmak ve çıkarmak ayrılık yaşanacağına, dertlerin ve sıkıntıların günden güne artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında yüzük takmak ve çıkarmak kişinin iş yaşamındaki istikrarı sağlayarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, yapılan bir iş başvurusunun kabul edilmeyeceğine ve ortaya konan çalışmaların göz önüne alınmayacağına işarettir.

Kahve falında altın bilezik takmak ve çıkarmak kendisini büyük bir iş sıkıntısının ortasında bulacağına, eğitimle ilgili bir sektörde işe başlanacağına delalettir.

Kahve falında altın yüzük takıp çıkarmak övgü dolu sözler duyacağına, rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında topraktan altın yüzük çıkarmak çevresinin geniş, ailesinin de büyük olacağına, hayatı boyunca maddi zarara uğramayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında altın yüzüğü çıkarmak zorlukların ve sıkıntının devam edeceğine, iş hayatında karşısına çıkan kötü olayların ve durumların düzeleceğine işaret eder.

Kahve falında parmaktan altın yüzük çıkarmak sorunların günden güne daha da artacağına, sevilen kişilerle tartışmalar yaşanacağına, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına ve uzun zamandan beri kırgın olunan bir kişi ile aradaki buzların eritilemeyeceğine, kişinin ticari hayatında zarar ettiği gibi, mal kayıpları da yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında altın yüzük çıkarmak evlatların hayırsız çıkacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir