AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurta kusmak

Kahve falında çiğ yumurta kusmak

Kahve falında çiğ yumurta kusmak sorunlarındanq yavaş yavaş kurtulacağına, maddi durumunu biraz daha düzeltebilmek için farklı işlere başvuru yapacağına, aile hayatına da yansıyan para sıkıntısının en kısa zamanda ortadan kalkacağına, gönül hoşluğu içinde olacağına ve esenlik bulacağına, yüreğine su serpecek çok sevinçli haberler alacağına, güzel sözler işiteceğine, tuttuğunu koparacak kadar çalışkan ve hırslı olacağına ve bu sayede aslında her insanın hakkı olan ama sadece kısmetli olanların sahip olacağı en güzel şeyleri elde edeceğine, az da olsa feraha çıkılacağına, fırsatların elden kaçırılacağına, kazancının hiç azalmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak gördüyseniz:

  • Sizi hoşlanmadığınız şeyler yapmak için yönlendiren kişiler olabilir.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, hane içine deyim yerindeyse ay doğacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et kusmak iyi insanlar ile birlikte olunacağına, dertlerin ortadan kalkacağına, sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, kısa süre içinde başarı getirecek bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yiyip kusmak müjdeli haberler alacağına, sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, bir işte tutunmakta güçlük çekeceğine, kendisine kefil olan tanıdıklarını da zor durumda bırakacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ et yemek ve kusmak bol kazanç elde edileceğine, insanların hayır dualarının alınacağına, ortamın bir hayli gerileceğine işarettir.

Kahve falında çiğ balık kusmak uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, afiyette giden düzeninden olacağına delalettir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek her zaman yepyeni fırsatlar ile karşılaşılacağına, rızkının azalacağına, işlerinin bozulacağına, kazancının eksileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta vermek zor durumların biteceğine, eşi ile dargın olmanın üzüntüsü ile falı kapatan kişinin kendisini başka işlere vereceğine işarettir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, herkesin takdirinin toplanacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir