AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek başkalarının malına göz dikeceğine, el üstünde tutulur hale geleceğine, bolluk, bereket, zenginlik ve bolluk içinde olacağına, geçimini daha rahat sağlayacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine, yapılan çalışmaların heba olacağına, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine, daha fazla gelire kavuşacağına, dedikoduların ve karalamaların son bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta yediğini gördüyseniz:

  • Ortaya çıkan gerçeklerle son bir kez mücadele edebilir veya artık daha fazla yorulmayıp her şeyi geride bırakabilirsiniz.

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek rahatsızlık veren durumların yakında düzeltileceğine, ailesiyle birlikte uzun ve mutlu günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının çiğ yumurta yediğini görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına delalettir.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek bir sebeple aile bireyleri arasında hiç istemediği durumların meydana geleceğine, mutluluğun ve huzurun gün geçtikçe artacağına yorulur.

Kahve falında çiğ yumurta atmak ahiret hayatı için güzel hareketlerde bulunacağına, maddi olarak ferahlığa çıkacağına ve refah içinde bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek bereketin ve verimin hâkim olacağına, sorunlarından, sıkıntılarından ve borçlarından kurtulacağına, rahata kavuşacağına, feraha ereceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak hayırlı bir kalabalık oluşturacaklarına fal sahibinin de o insan topluluğuna tabi olacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına tabir olunur.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine, yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, gerçekleştirmek istediği projeler için daha iyi ve daha başarılı atılımlar yapmak istediği sırada canını çok sıkacak olaylar ile karşılaşacağına ve zor zamanlar geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir