AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ yumurta vermek

Kahve falında çiğ yumurta vermek

Kahve falında çiğ yumurta vermek işlerinde başarı elde edeceğine, çok daha büyük sorunlar yaşayacağına, maddi ve manevi olarak çok rahata erileceğine, maddi yükümlülüklerinin artacağına, bol nimete kavuşacağına, küslerin ve kırgınların barışacağına, bir sebeple çok büyük sorunlarla karşılaşacağına, sıkıntı dolu bir projenin altından kalkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta vermek gördüyseniz:

  • Bazı konuları akışına bırakın.

Kahve falında yumurta çiğ görmek saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, fikirlerinin çatışacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta vermek yapılan hataların yakında telafi edileceğine, iş hayatında uğranılan zararlardan ötürü alınan borçların dostlar ile elbirliği yapılarak ödeneceğine ve uzun süreden beri görüşülemeyen bir akraba ile görüşme imkânının bulunacağına, parasızlıkla, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek iş konusundaki pozisyonunu iyileştirmek için çok daha fazla çaba harcayacağına, Allah’ın sevgisini kazanacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek kırgınlık yaşanan bir arkadaşla aranın düzeltileceğine, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek zor günlerin ve sıkıntıların hayra çıkacağına, fakir ise açılacak şansı ve artacak geliri ile beraber daha refah içinde bir hayata kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta atmak kişinin hayatını sürdürürken zorlanmayacağına, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine delalettir.

Kahve falında çiğ kırık yumurta görmek insanlardan kaçılıp dört duvar arasında kalınacağına, helal ekmek yiyeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ yumurta yediğini görmek sevindirici olaylar yaşayacağına, gönül işlerinden yana çok kısmetli olacağına ve şansın yaver gideceğine, bir birlikteliğin sona ereceğine, el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, haksızlığa uğranacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir