AnaSayfa / Genel / Kahve falında yumurta çiğ görmek

Kahve falında yumurta çiğ görmek

Kahve falında yumurta çiğ görmek hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, ev taşımaya, bir sebeple çok büyük bir zarar edileceğine, ortak olunan kişiden ihanet görüleceğine, aile bireylerinden birinin sıkıntısı ile uğraşılacağına, hayatına daha iyi çeki düzen vereceğine, ancak daha sonra atılan bazı adımlar sayesinde bu durumların tam anlamıyla düzeltileceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, iş yeri sahibi olacağına, malının ve parasının ziyan olacağına işaret eder.

Kahve falında yumurta çiğ gördüyseniz:

  • Resmi evraklarla ilgili konularda da dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak sevilen bir kişi ile kurulan ortaklığın bozulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine ve bu sayede torunlarını görme şansına da nail olacağına inanılır.

Kahve falında birine çiğ yumurta vermek başarılarının çoğalacağına, elinin bollaşmasına vesile olacak ve böylece maddi anlamda çok daha fazla güçlü hale gelmesini sağlayacak bazı girişimlerde bulunacağına alamet eder.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek dikkatsizlik yaparak bazı hatalara düşeceğine, tehlikeye, kazaya ya da belaya yakınlaşacağına, para ve mutluluk konusunda hiç sıkıntı çekmeden, huzurlu, sağlıklı bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta görmek işlerini çok kazançlı bir şekilde gerçekleştireceğine, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında kırık çiğ yumurta görmek yaşanan zorlukların üstesinden gelineceğine, hedeflerine ulaşacağına, hayallerini gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek sevilen kişilerle aranın bozulacağına, dünya mallarına karşı hırslanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta kusmak sevilen kişiler ile çok güzel günler geçirileceğine, atılan adımlar sayesinde kazancın çok daha artacağına, yeteneklerinin ve deneyimlerinin dışında bir işe girmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında yumurta çiğ görmek barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, keyfinin, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir