AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa süre içinde gittikçe artacağına, başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, yaşadığı üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, zorlukların aşılacağına, büyük bir ortaklığa girileceğine, verimli ve bereketli işler yapacağına, sorunların ve sıkıntıların daha fazla büyümesine engel olacağına, oluşan zararları telafi etmek için yeni ve çok daha büyük işlere gireceğine, kısa sürecek olan bir projenin bazı aksaklıklar yüzünden gitgide uzayacağına yorulur.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta gördüyseniz:

  • Biraz daha şeffaf olmaya çalışın.

Kahve falında çiğ yumurta kırıldığını görmek uğranılan zararın telafi edileceğine, ona emek vereceğine, tüm saf duyguları ve iyi niyetiyle onu yanında barındıracağına inanılır.

Kahve falında kırılmış çiğ yumurta görmek temiz niyetleri sayesinde işlerinin her daim yolunda gideceğine, karanlık kişilerle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı görmek hayır duaları ve iyi dilekler alacağına, parasız ve ekmeksiz yaşamak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında çiğ yumurta kırmak onlar yesin diye ekmeksiz kalmayı göze alacağına, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kabuklu çiğ yumurta yemek hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, insanlar tarafından daha çok sevileceğine, kendisi hakkında olumsuz fikirleri olan insanların fikirlerini baştan sona değiştireceğine ve çok büyük bir rahatlama yaşayacağına yorulur.

Kahve falında çiğ yumurta almak işinde geniş yetkilerle donatılacağına, yoksulların ve yetimlerin haklarını gözeteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ yumurta sarısı yemek adım adım başarıya ulaşılacağına, rakiplerine karşı her zaman çok daha güçlü olacağına yorulur.

Kahve falında çiğ yumurtanın sarısını yemek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına, her anlamda güçleneceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir