AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ nohut görmek

Kahve falında çiğ nohut görmek

Kahve falında çiğ nohut görmek sorumluluk alacağına, insanlık görevlerine daha fazla eğileceğine, yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, hayatında yeni başlangıçlar yapacağına, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, kalbinin küt küt edeceğine, içinin kıpır kıpır olacağına, lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, yorulacağına işarettir.

Kahve falında çiğ nohut gördüyseniz:

  • Masa üzerinde veya sözde kuvvetli görünen ya da isteksiz veya belli belirsiz planlar yapmak yerine, yol haritanızı hazırlarken ya da oyun planınızı kurarken en ince detaya kadar hesaplamanız gerekiyor.

Kahve falında çiğ nohut yemek işlerinin yolunda gideceğine, hayırlı ve bol kazançlı bir yoldan gidileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ nohut görmek vermiş olduğu emeğin gözardı edileceğine, çok sıkıntılı bir dönem geçireceğine, işle ilgili inzivaya çekileceğine ve uzunca bir süre boyunca kendisi ile yalnız kalacağına, darda kalmışların ferahlığa çıkacağına delalettir.

Kahve falında etli nohut görmek yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, huzursuzluklarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında taze nohut yolmak gerek malından gerekse parasından vermekten bir an olsun tereddüt etmeyeceğine, çok güzel olaylar ile karşılaşacağına, büyük aşamalar kaydedeceğine inanılır.

Kahve falında taze nohut yediğini görmek başına musibetli ve melanetli olayların geleceğine, cesaretini ve kendine olan özgüvenini de yitireceğine işaret eder.

Kahve falında birinden nohut almak yarar sağlayanların ise çok küçük bir kazanç getireceğine, ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil nohut almak gerçekleştireceği projeler sayesinde şansının açılacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına işaret eder.

Kahve falında nohut atmak güzel bir hayatı olacağına, sevdiği kişilerle mutlu olacağı bir işe gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir