AnaSayfa / Genel / Kahve falında etli nohut görmek

Kahve falında etli nohut görmek

Kahve falında etli nohut görmek yaşamdan elini eteğini çekeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, ancak yakın bir arkadaşın bulacağı bir kaynak sayesinde sorunun ortadan kalkacağına, projenin gerçekleştirileceğine, uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeyden ötürü kendisini istemeyeceği olayların içinde bulacağına, tövbe etmeye, birçok fırsatı değerlendirerek iş kuracağına, kırılan özgüvenin tekrar inşa edileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında etli nohut gördüyseniz:

  • Acil tepkiler vermeden önce seçeneklerinizi gözden geçirmelisiniz.

Kahve falında pişirilmiş etli nohut yediğini görmek işler ilgili olarak büyük sıkıntılar yaşayacağına, uzun süreden beri birlikte olduğu bir kişiden ayrılacağına ve ruhsal ve parasal olarak hiç beklemediği bir duruma düşeceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nohutlu et görmek kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etli nohut yemeği görmek yaşadığı kara günlerden kurtulacağına, huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında etli nohut yemeği pişirmek işlerinde hiç ummadığı bir anda büyük bir sorunla karşılaşacağına, eline geçen parayı yapacağı bir hata yüzünden girdiği bir işte batıracağına, beklemediği kadar büyük zararlar edeceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişmiş etli nohut görmek girdiği işlerde hayal kırıklığı yaşamayacağına, unutulan bir sorunun başa bela olacağına inanılır.

Kahve falında nohutlu et yemeği görmek ancak en kısa zamanda bu sıkıntılardan ve sorunlardan kurtulup iş hayatına ve aile hayatına geri döneceğine, sevdiği kişilerin üzülmesine sebep olacağına işarettir.

Kahve falında nohutlu et yemek bir süreliğine de olsa kemer sıkmak gerekeceğine, planlarının bozulacağına delalettir.

Kahve falında etli nohut görmek ruhlarına mevlit okutacağına, sorunların çözümü için sürekli kendisine danışılacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir