AnaSayfa / Genel / Kahve falında yeşil nohut almak

Kahve falında yeşil nohut almak

Kahve falında yeşil nohut almak iş hayatının tamamen bozulacağına, gönül ilişkisi yaşanan kişi ile aradaki buzların eritileceğine ve sevinçli bir haberle deyim yerindeyse sevinçten havalara uçulacağına, çok güzel günler geçirileceğine, kardeşlerden biri ile bir yolculuğa çıkılacağına, başarılarının bir ömür süreceğine, gelecek yıllar için birikim yaparak daha rahat bir emeklilik dönemi elde edileceğine, uzun zamandan beri yapmak istediği ve bir türlü yapamadığı şeyleri yapacağına, her koşulda birbirlerine destek vereceklerine, bekarlar için karşılarına çıkacak büyük bir aşk sayesinde kendilerinden geçip, mutluluktan ayaklarının yerden kesileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil nohut almak gördüyseniz:

  • Öyle ki, çevrenizdekiler sizi deli olarak bile nitelendirebilirler.

Kahve falında yeşil nohut tarlası görmek fal sahibinin, gerçekleştireceği bazı çalışmalar sayesinde çok daha iyi bir hayata kavuşacağına, işlerinin bu şekilde devam etmesi sayesinde çok rahat bir ömür geçireceğine, yaşadığı yoğunluk içinde küçük bir geziye çıkmak için kendisine zaman yaratabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yeşil nohut yolmak dürüst bir şekilde yaşayacağına, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına yorulur.

Kahve falında taze yeşil nohut görmek huzurunun ve sıhhatinin yerine geleceğine, kafa dağıtacağına rivayet eder.

Kahve falında yeşil nohut yediğini görmek çok büyük bir mutluluk duyacağına, kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine yorulur.

Kahve falında yeşil nohut almak umutlarının ve emeklerinin boşa gideceğine, deneyimli bir kişi ile kurulacak iş ilişkisi sayesinde rahat bir döneme girileceğine, alınacak hayırlı haberler ile zorlukların aşılacağına alamet eder.

Kahve falında yeşil nohut topladığını görmek başka başka sebeplerden ötürü uzunca bir süre toparlanılamayacağına, işinde de hep başarılı olacağına delalet eder.

Kahve falında yeşil nohut toplamak özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına, çok güzel çalışmalar yapacağına, aile hayatında çok güzel ve hayırlı haberler alacağına ve çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında yeşil nohut yemek kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına veya aldığı iyi eğitimi doğru firmalarda değerlendirme şansı bularak hayal ettiği kariyer için her türlü iyi şartı ele geçireceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir