AnaSayfa / Genel / Kahve falında nohut atmak

Kahve falında nohut atmak

Kahve falında nohut atmak başarılı ve kazançlı günler yaşayacağına, anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına, korkularının sona ereceğine ve mutlu olması için ihtiyacı olan çarelerin de karşısına çıkacağına, birçok sıkıntılı ve sorunlu durumla karşılaştırılacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, işlerinin baltalanacağına, elinde bulunan imkânlara zarar verilmeye çalışılacağına ve bu yüzden üzüleceğine, aldığı iyi haberlerle daha da ferahlayacağına, rızkın ve kazancın artacağına, işlerin bu yüzden epey aksayacağına, işlerinin her zaman büyüyeceğine, kurduğu bir ortaklık sayesinde daha iyi bir kazanca sahip olacağına delalettir.

Kahve falında nohut atmak gördüyseniz:

  • Elinize, uzun vadeli planlar yapabilmenize olanak sağlayacak bilgiler geçebilir ya da ortaya çıkan haberler belli konularda planlar yapmanızı sağlayabilir.

Kahve falında nohut atmak fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nohut kaynatmak başka insanları aldatmasına engel olacağına, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pilav ve nohut yemek kardeşlerinden biri ile arasının açılacağına, hayat boyu desteği olacağına işaret eder.

Kahve falında yanmış nohut görmek sıkıntılı durumlar yaşayacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yanık nohut görmek ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine, sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında nohut ektiğini görmek ekmeğinin bereketleneceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında yaş nohut görmek ancak daha büyük çalışmalar yapmak için fal sahibinden yardım isteyeceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının çözümüne katkıda bulunacağına inanılır.

Kahve falında nohut fidesi görmek yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, zahmet verecek bir durumun ortasında kalınacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir