AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinden nohut almak

Kahve falında birinden nohut almak

Kahve falında birinden nohut almak dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine, elinden gelen herşeyi yapacağına, sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, çözüm için her denemede daha fazla düğümleneceğine, halsizleşeceğine, hayata karşı isteksizleşeceğine, bir süre meydanlarda olmadan geri planda durup, sakinleşmeye ihtiyaç duyacağına, büyük başarılar kazanılacağına, aşırı gururlu bir şekilde, ilkelerinden asla taviz vermeden, onurlu bir yaşam süreceğine, sıkıntılarını bir köşeye atacaklarına, aile bireyleri arasındaki bağın daha sıkı bir hal alacağına işaret eder.

Kahve falında birinden nohut almak gördüyseniz:

  • Olayları akışına bırakabilirseniz, siz müdahale etmeden, nasıl her şeyin yoluna girdiğini görerek şaşırabilirsiniz.

Kahve falında nohut filizi görmek iş hayatında çok büyük ve hayırlı çalışmalar yapacağına, yaşamına yeni bir yön vereceğine, yeni başlangıçlar yapacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ıslatılmış nohut görmek çok sevdiği insanlardan ihanet göreceğine ve bu ihanetten ötürü çok büyük üzüntüler yaşayıp büyük hastalık yaşayacağına, rütbesinin yükseleceğine delalettir.

Kahve falında nohut yemeği dağıtmak düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında iri nohut görmek işlerine yeteri kadar konsantre olamaması neticesinde kovulma tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında nohutlu yemek görmek kendini doğru yolu bulmaya vereceğine, dinini yaşayacağına, elini attığı her işi yerine getireceğine rivayet eder.

Kahve falında beyaz nohut yemek kişinin hayatından yana hayır bulacağına, dualarının kabul olup gerçekleşeceğine, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına yorulur.

Kahve falında etli nohut yemeği pişirmek zararlı bir alışkanlığın terk edileceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edileceğine, anne babanın hayır dualarının alınacağına, hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına delalettir.

Kahve falında suyun içinde nohut görmek yeterince deneyimi olmayan bir iş konusunda yardım istediği bir kişinin verdiği sözü tutmayacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir