AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ karaciğer görmek

Kahve falında çiğ karaciğer görmek

Kahve falında çiğ karaciğer görmek birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, hiç beklemediği bir anda arka arkaya çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kötü günlerinde bu kimselerin kendisine destek vereceğine, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, barışçıl ruhunu, uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ karaciğer gördüyseniz:

  • Entellektüel maceralar veya arayışlar içinde olacaksınız.

Kahve falında çiğ karaciğer görmek çok büyük hayır duası alınacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok sağlam işlere imza atacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ karaciğer yemek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, aile bireyleri arasında büyük bir işbirliği yapılacağına ve alınan borçların kısa sürede bitirileceğine işaret eder.

Kahve falında karaciğer görmek işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında karaciğer kanseri olmak işlerinin bozulacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında karaciğer pişirmek çok büyük menfaatler kazanacağına, o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine yorulur.

Kahve falında pişmiş karaciğer yemek feraha ereceğine, hakkı olanlara kavuşacağına, emeklerine karşılık hayal ettiklerine ulaşacağına, geçim derdi çekmeyeceğine inanılır.

Kahve falında karaciğerini bağışlamak çarelere ve çözümlere kavuşacağına, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş karaciğer görmek karşısına pek çok aksilik ve engel çıkacağına, ailesine sıkıntılardan uzak ve rahat bir hayat yaşatacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir