AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ işkembe görmek

Kahve falında çiğ işkembe görmek

Kahve falında çiğ işkembe görmek yüzünün güleceğine, elinin döneceğine, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına, hanesinde huzur ve mutluluğun hâkim olacağına, sağlık sorunları yaşanacağına ve huzur kaçıracak olaylar yaşanacağına rivayet eder. Kişinin iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel olayların başgöstereceğine, onların hatıralarını yaşatmak için elinden gelen herşeyi yapacağına ve onları çok sevdiğini bu şekilde tekrar göstereceğine, yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, zenginliğinin süreceğine, ağız tadını, keyfini ve rahatını yerine getirecek hayırlı gelişmelerin meydana geleceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ işkembe gördüyseniz:

  • Bir çok şeyi önceden tahmin edebilir, karşınızdaki kimselerin duygularını hissedebilirsiniz.

Kahve falında çiğ işkembe görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, kurtuluşa kavuşacağına, hayırlı fırsatlar yakalayacağına böylece coşku, neşe ve sevinç içinde olacağına, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ işkembe yemek devlet kurumlarından birinde ciddi bir iş yapacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında işkembe dolması yemek sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde büyük bir sabırla son bulacağına, zahmet verecek işlerin sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında işkembe çorbası içmek şansının bir ömür yaver gideceğine, her daim Allah yolunda yürüyeceğine ve sıkıntıya düştüğü zamanlarda edeceği dualar sayesinde ferahlığa çıkacağına işaret eder.

Kahve falında sığır işkembesi görmek aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine, kazancının artacağına ve sorunlarının çözüleceğine tabir olunur.

Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek karanlık zamanların aydınlanacağına, biraz daha sabırlı davranması halinde hayalini kurduğu güzel yaşama kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işkembe çorbası yemek kazanacağı başarılar sayesinde yüzünün güleceğine, hayırlı haberler alınacağına, eş, dost ve akrabaların sıkıntılarına çözüm bulunacağına, masabaşı bir işe girileceğine tabir olunur.

Kahve falında işkembe yıkamak bazen istemediği şeyler yapacağına, iş hayatında çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı işlere yatırım yapacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir