AnaSayfa / Genel / Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek

Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek

Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek yapılacak olan bazı girişimler sayesinde kısa zamanda büyük bir şöhrete sahip olunacağına, bir sebeple ürünü satan kişi ile mahkemelik olunacağına, bilakis hiçbir eksiğinin kalmayacağına, hiçbir bedduanın ve musibetin kendisine isabet etmeyeceğine, kötü sözler duyulacağına, dertlerin artacağına, verilen görevi yerine getirmek için gereken imkânların sağlanamayacağına, işle ilgili olarak şehir dışına çıkılacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine, kazancın arttırılacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına işaret eder.

Kahve falında temizlenmiş işkembe gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme, plan ya da proje hakkında mücadele etme eğiliminde olabilirsiniz.

Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek işlerin her geçen gün daha iyiye gideceğine, sevdiği kişiler ile arasını bozan insanlara hadlerini bildireceğine inanılır.

Kahve falında temiz işkembe görmek çok büyük tartışmalara ve çekişmeler yaşayacağına ve aile arasında zaman zaman sürtüşmeler meydana geleceğine, elinde kalan bazı şeylerden ötürü sorunlu bir durum yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında hayvan işkembesi temizlemek sorunlarına bir yenisinin daha ekleneceğine, yaptığı işlerde eski başarısına ulaşamayacağına, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında pişmiş işkembe görmek kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine, çok uzun yıllar boyunca herhangi bir sağlık sorunu ile karşılaşmadan yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz işkembe görmek hile ile mal elde edeceğine, aksi şekilde daha da kamçılayacağına delalet eder.

Kahve falında sığır işkembesi görmek şansının ve kısmetinin kendisini hiç bırakmayacağına, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına tabir olunur.

Kahve falında işkembe çorbası içmek bazı kişiler tarafından yapılan kötülükler yüzünden zarara uğrayan işlerin düzeleceğine, anın keyfini doyasıya çıkararak, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına inanılır.

Kahve falında hayvan işkembesi görmek neşesine kavuşacağına, sevindirici haberler alınacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir