AnaSayfa / Genel / Kahve falında sığır işkembesi görmek

Kahve falında sığır işkembesi görmek

Kahve falında sığır işkembesi görmek ortaya çıkacak sorunlardan kurtulacağına ve karşılaşacağı sıkıntılardan zarar görmeyeceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, kendi işini kuracağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, çok hayırlı ve akıllıca atılımlar yapacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, çok büyük başarılar kazanılacağına ve çok büyük ilerlemeler kaydedilip yüklü miktarda para elde edeceğine, ruhsal korkularından da arınacağına delalettir.

Kahve falında sığır işkembesi gördüyseniz:

  • Olumsuzluğu üzerinizden atıp, size keyif ya da ilham veren kişilerle bir araya gelmelisiniz.

Kahve falında sığır işkembesi görmek işe zorla gidip geleceğine, hiçbir şey yapmak istemez olacağına, kendi işini kuracağına, gücü, yetkiyi ve söz hakkını elinde tutacağına, bunun da kendisine hem özgüven hem de bolluk ve bereket getireceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ işkembe görmek üzüntü ve sıkıntıların son bulacağına, sıkıntıların kısa bir zamanda biteceğine, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz işkembe görmek isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, zarar edilen işlerde kara geçileceğine yorulur.

Kahve falında işkembe temizlemek kazanılacak başarılar sayesinde üst yönetimin dikkatinin çekileceğine, kurulan hayallerin deyim yerindeyse tek tek suya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında temiz işkembe görmek gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, endişe edilen konularda çok zor zamanlar geçirileceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına rivayet eder.

Kahve falında koyun işkembesi görmek ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine rivayet eder.

Kahve falında hayvan işkembesi görmek dertlerin çözüme kavuşacağına, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine işarettir.

Kahve falında pişmiş işkembe görmek iş hayatında parlak bir döneme girildiğine ve yapacağı tüm çalışmalardan oldukça büyük başarılar kazanacağına, hiç beklemediği bu olay karşısında sıkıntıya düşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir