AnaSayfa / Genel / Kahve falında işkembe dolması yemek

Kahve falında işkembe dolması yemek

Kahve falında işkembe dolması yemek başarısının ve mutluluğunun bir gün değil bir ömür süreceğine, bir sebeple ailesi ile bile büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşayacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine ve bu kişi ile ilerde hem iş ortaklığı yapacağına, çalışkan bir kişi olunacağına, sorunların teker teker çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, mallarının ve parasının bereketinin artacağına, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına, zorluklar karşısında yılmadan çalışıp tüm işlerin altından kalkılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında işkembe dolması yemek gördüyseniz:

  • Kesin açıklamalar yapmamalı, beyanatlar vermemelisiniz.

Kahve falında işkembe dolması yemek çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine,  işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, önünün kapanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiğ işkembe yemek uzun süre cesaretini toplayamayacağına, başarılı olacağı bir iş için çok sevdiği bir kişi ile ortaklık kuracağına alamet etmektedir.

Kahve falında işkembe çorbası yemek iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ işkembe görmek hanesinde eşi ile sürekli tartışacağına ve güzel bir görmeyeceğine, çok mutlu olacağına, aile hayatında çok hayırlı haberler alacağına, yüksek mevkilerde işlere gireceğine işaret eder.

Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, kendisini ömür boyu mutlu edecek, kadrini ve kıymetini bilecek bir kimse ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında işkembe temizlediğini görmek ancak akrabalarından birinin destek vermesi sayesinde çok iyi bir hal alacağına, atacağı adımlar sayesinde çok başarılı olacağına ve çok iyi yerlere geleceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pişmiş işkembe görmek çok kötü durumlara düşeceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına, çok büyük ve hayırlı çalışmalara girileceğine ve bu sayede sıkıntı ve sorunlarından kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hayvan işkembesi temizlemek daha iyi bir eve çıkılacağına, mesleğindeki başarılarının ve zaferlerinin artacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir