AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ işkembe yemek

Kahve falında çiğ işkembe yemek

Kahve falında çiğ işkembe yemek sorunlarının çözümü için yeni yollar arayacağına, çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, büyük bir hastalığın pençesine düşüleceğine, kendi ayaklarının üstünde durmayı, tek başına ailesini geçindirmeyi ve kimseden destek almadan, çalışarak, emek vererek ve alın teri akıtarak geçimini sürdürmeyi başaracağına, maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, güzel ve huzurlu günlerin geleceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hatalı ve kusurlu işler yapacağına, başkalarının hakkına giz dikip, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine işaret eder.

Kahve falında çiğ işkembe yemek gördüyseniz:

  • En fazla sevdiğiniz konulara zaman ayırmalısınız.

Kahve falında çiğ işkembe yemek onların yaralarına merhem olacağına, sıkıntılarını üzerinden atacağına delalettir.

Kahve falında çiğ işkembe görmek ağız tadından olacağına, istenmeyen bir yolculuğa işaret etmektedir.

Kahve falında işkembe çorbası yemek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, keyfin bozulacağına işaret eder.

Kahve falında işkembe dolması yemek ancak bu kazancı beklemediği anda kaybedeceğine, elindeki diğer işleri de kaybedebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında işkembe temizlemek sevdiği bir kişi ile birlikte yeni bir işe gireceğine, eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, mal ve mülk sahibi olacağına, kendini bundan sonra kötü ve yasaklı olan herşeyden men edeceğine delalettir.

Kahve falında koyun işkembesi görmek sorunlarından ve sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, ilerleyeceğine alamet eder.

Kahve falında temizlenmiş işkembe görmek hayallerin gerçeğe dönüşeceğine, mutlu ve huzurlu olunacağına, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına delalet eder.

Kahve falında kuzu işkembesi görmek tahmin edilenden daha fazla kar getireceğine, Allah’ın lütuflarını bulacağına, rızkının çoğalmasına vesile olacak kazançlı işlere gireceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir