AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et yiyen birini görmek

Kahve falında çiğ et yiyen birini görmek

Kahve falında çiğ et yiyen birini görmek kederlerin ve üzüntülerin geride kalacağına, büyük maddi kayıp verileceğine, hayırlı ve güzel günler görüleceğine, atılan adımların büyük başarılar getireceğine ve uzun zamandan beri devam eden sorunların çözüm bulacağına, düzgün giden işlerin kötü sonuçlar vereceğine, büyük bir ihanete uğranacağına, yardıma muhtaç insanların yardıma kavuşacağına, açların doyacağına, yetimlerin ve öksüzlerin güleceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, manevi hayatınızdaki yükselmeye ve derinden gelen huzura yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et yiyen birini gördüyseniz:

  • Bekar bir insansanız hiçbir duygusal olaya başlamamalısınız.

Kahve falında dolaba çiğ et koymak kendisi için mal mülk alacağına, işindeki verimliliğinin artacağına, umutlarının çoğalacağına ve herşeyin çok daha iyi şekilde ilerleme göstereceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ deve eti görmek uzlaşmacı yaklaşımını kaybedeceğine, huzurlu ve mutlu olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et ellemek bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, doğruluktan ayrılmayacağına, içini açmaya karar vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ et kestiğini görmek güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ağızda çiğ et görmek başarılı ve mutlu bir düzende devam edeceğine, engel teşkil edeceğine ve onu karar aşamasında kısıtlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ et satın almak kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, malının ve parasının çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, sevilen ve değer verilen bir kişinin ihanetine uğranacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında taze çiğ et görmek kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, maddi anlamda zarar edeceğine ve hayallerini uzun bir süre ertelemek zorunda kalacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir