AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et kestiğini görmek

Kahve falında çiğ et kestiğini görmek

Kahve falında çiğ et kestiğini görmek sorunsuz bir kişi ile arkadaş olunacağına, sorunların bu sayede aşılacağına, yeni bir iş için başvuru yapılacağına, sevilerek yapılan bir işin daha iyi bir hale hale getirileceğine, kimseye muhtaç olmadan ve el açmak zorunda kalmadan yaşayacağına, yaşananları unutturacağına, insanlar tarafından onaylanmayan ve gençlere kötü örnek oluşturacak işlere gireceğine ve kötü bir kişi olup herkesi korkutarak para kazanacağına, teklifi kabul etmesi sayesinde havalara uçulacağına, kazancın arttırılacağına, iş hayatında ve aile hayatında çok büyük mutluluklar yaşayacağına ve çok güzel günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında çiğ et kestiğini gördüyseniz:

  • Biraz da spor yaparsanız herşey yoluna girebilir.

Kahve falında çiğ et kestiğini görmek hayal ettiği bazı şeylere hiçbir sorun yaşamadan kavuşacağına, yaşama daha farklı bir pencereden bakacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti yemek çok rahat bir döneme gireceğine, sıkıntıların yakın zamanda gelecek bir aile büyüğü sayesinde aşılacağına işarettir.

Kahve falında çiğ et çiğneyip tükürmek her açıdan kuvvet sahibi olunacağından, iş konusunda da istenilen başarıların elde edileceğine, ortaya çıkan sorunlarının en kısa zaman içinde çözüleceğine işarettir.

Kahve falında ağzından çiğ et çıkarmak çok daha iyi mevkilere gelineceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlar yapılacağına, yaptığı işlerin durma noktasına geleceğine, attığı her adımda daha sıkıntılı bir duruma düşeceğine, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiğ koyun eti görmek kısmetin bollaşacağına, büyük bir sıkıntısını ve sorununu çok büyük çaba sarfederek çözüme kavuşturacağına ve çok rahat bir duruma gelmesine yardım edeceğine tabir olunur.

Kahve falında çiğ et yemek kişinin kalbini titreten, güzelliği kadar huyu ve ahlakıyla da herkesi kendisine hayran bırakacak bir eşe sahip olunacağına, endişe duyulan konularda ferahlığa çıkılacağına alamet eder.

Kahve falında birine çiğ et vermek iş hayatında büyük atılımlar yapacağına ve çok büyük başarılar ile birlikte kazançlar elde edeceğine, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, sabır gösterdiği konularda emeline kavuşarak sonunda tüm isteklerine kavuşmuş, huzurlu bir insan olacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir