AnaSayfa / Genel / Kahve falında köpeğe çiğ et atmak

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak sevdiği kişilerle büyük mutluluklar yaşayacağına, ondan hem fikir ve tecrübe anlamında hem de sahip olduğu maddi imkânlar anlamında faydalanacağına ve hayır göreceğine, inancından sapacağına, kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine ve çok mutlu olacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine, ferah düzeyinin yükseleceğine, maddi ve manevi olarak destek olacağına, düşkün kimselerin elinden tutarak Allah katında sevabı bol bir mümin olarak kabul göreceğine, işlerinden yana bereket ve bolluk olacağına yorulur.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmamanız durumunda bazı kişiler kişisel sorunlar yaşamınıza neden olabilir.

Kahve falında köpeğe çiğ et atmak kişilerle arasının fena şekilde açılacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında çiğ et atmak çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, eline geçen bütün imkânları kullanarak hayalinde kurduğu hayata kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ eti çöpe atmak tüm sıkıntıların arasında rahat bir nefes aldıracak bir haber alınacağına, gözyaşına boğulacağına işarettir.

Kahve falında çiğ köpek eti görmek kalıcı başarıyı yakalayacağına, yaşam standartlarını yükselteceğine ve maddi imkânlarını arttıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiğ köpek eti yemek işlerinin duracağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine ve bir daha uzak kalmamak için elden ne geliyorsa yapılacağına işarettir.

Kahve falında köpeğe çiğ et vermek gittiği yolda muvaffak olacağına, sevilen, sayılan ve sözü dinlenen bir kişi olacağına, rahat ve huzurlu bir döneme gireceğine, işlerin açılacağına işarettir.

Kahve falında köpeklere et atmak yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, sosyal hayat içerisinde çok güzel bir konu hakkında bir kutlama yapılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında köpeğe et atmak etrafına güzel insanların dolacağına, kötü düşmana işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir