AnaSayfa / Genel / Kahve falında taze çiğ et görmek

Kahve falında taze çiğ et görmek

Kahve falında taze çiğ et görmek aldığı ödeme ile sıkıntı yaratan borçlarını kapatan fal sahibinin,  rahat bir nefes alacağına ve çok daha hevesli bir şekilde çalışmaya devam edeceğine, maddi problemlerin en kısa zamanda çözüme kavuşacağına, kendisi hakkında olumlu düşünceleri olan insanları hayal kırıklığına uğratacağına, yolculuğun hiçbir yarar getiremeyeceğine, şansının ve kısmetinin kapanacağına, işlerinin sekteye uğrayacağına ve gelir kaynaklarının da bir anda hızla düşeceğine, bir sebeple falı kapatan kişinin çok mutlu olacağına, küçük şeyleri kafaya takıp moralinin bozulmasına, canın sıkılmasına da izin vermeyeceğine, kırılacağına, ağlayacağına ve dertleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze çiğ et gördüyseniz:

  • Bazı engellerle karşılaşmanız durumunda yaşananları kişisel algılamamalı veya güveninizi sarsmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında taze çiğ et görmek üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına, sağlık sorunlarının biteceğine, falı kapatan kişinin keyfinin kaçacağına delalettir.

Kahve falında taze et görmek kutlama yaparak sevincini diğer insanlarla da paylaşmak isteyeceğine, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli taze fasulye yemek tartışma yaşayacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını bu şekilde atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında taze et yemek yetenekleri ve becerileri sayesinde iş yerinde çok üst mevkilerden birine getirileceğine, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında taze dana eti görmek üzüntülerinin ve endişelerinin son bulacağına, hayatındaki aksiliklerin ve engellerin ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında taze et kesmek aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine, maddi anlamda da gelirinin ve malının artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında etli taze fasulye görmek bir sebeple hâkim karşısına çıkma gibi durumlar yaşanacağına, iş hayatında çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında taze kuzu eti görmek ancak fal sahibinin, iş hayatı ve aile hayatı ile ilgili çok büyük bir azim göstererek çok büyük kazançlar elde edeceğine, içinizde bir yerlerde bazı şeylerin bittiğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir