AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiğ et satın almak

Kahve falında çiğ et satın almak

Kahve falında çiğ et satın almak uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, karşısına kötü insanlar çıkacağına, uğursuzlukların ve şanssızlıklarının bir türlü fal sahibinin peşini bırakmayacağına, kişinin geçimini sağladığı işlere giden yolların kapanacağına, bu nedenle geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, kazancının azalmayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine, çok farklı bir kişi olacağına, sorunlarını ve sıkıntılarını büyük bir adım atarak ortadan kaldıracağına, işlerinin kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına, çok zor günler geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et satın almak gördüyseniz:

  • Halletmeniz gereken bir durum ortaya çıkabilir.

Kahve falında çiğ et satın almak eline geçen kazancı boşa harcayacağına, hayattan bıkmasına neden olacağına delalet eder.

Kahve falında tencerede çiğ et görmek zorluk ve zahmete düşeceğine, çaresiz durumlarda kalacağına, daha iyi yaşam şartlarına kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında çiğ et temizlemek sorun yaratan kişilerle araya bir sınır çizileceğine, verilen emeklerin karşılığını bulacağına, yollarının açılacağına inanılır.

Kahve falında çiğ kuzu eti görmek sıkıntılarını bir kenara bırakıp hayatını kaldığı yerden yaşamaya devam edeceğine, dikkat çekeceğine ve bu sayede iş dünyasında kısmetlerinin çoğalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında çiğ et yendiğini görmek kendi işlerini yoluna soktuktan sonra yardım isteyen bazı kişilere yardımcı olacağına, hayırlı bir yola girileceğine, hasreti çekilen bir kişiye çok yakın bir zaman içinde kavuşulacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ insan et görmek sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sevdiği kişilerin uzun zamandan beri devam eden sorunlarının çözümü için yakın bir zaman içinde destek olacağına, hayırlı bazı çalışmalar gerçekleştirip büyük kazançlar elde edeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına işaret eder.

Kahve falında çiğ sığır eti görmek kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, üzüleceğine, pişman olacağına yorulur.

Kahve falında çiğ köpek eti görmek girdiği bütün işlerde başarıya ulaşacağına, istediği herşeye kavuşacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına ve yardıma muhtaç insanları çok sevindireceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir