AnaSayfa / Genel / Kahve falında iblisi yenmek

Kahve falında iblisi yenmek

Kahve falında iblisi yenmek hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, kalbini kıracağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, ekmeğinin ve kazancının artacağına, yeni plan ve projelerin çizilmesi gibi işleri gerçekleştirdikten sonra yapılan işlerin ve verilen emeğin kısa bir zaman içerisinde ödeneceğine, maddi açıdan zarara uğranacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında iblisi yenmek gördüyseniz:

  • Diğerlerinin yaptıklarını sorgulamayı bırakın.

Kahve falında iblisi yenmek buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına, fal sahibinin hayatında her daim şansın, kısmetin ve bereketin hüküm süreceğine inanılır.

Kahve falında iblisi dövmek kurtulmak için bazı yollar deneneceğine, hayatını yeni bir şehirde kurmaya çalıştığı halde çok zorluk yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında şeytan iblis görmek büyük mutluluklar yaşanacak bir döneme girileceğine, hayırlı kişiler ile arkadaşlıklar kurularak çok güzel çalışmalar yapılacağına, ağız tadına, neşeye, huzura ve sıhhate kavuşacağına işaret eder.

Kahve falında iblis olmak hayırlı kazançlar ve büyük başarılar kazanılması ile kişinin önünün açılacağına, eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, büyük bir gruba liderlik edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iblisi görmek kazandığı paralar ile yeni bir işe gireceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında iblisten korkmak uzun yıllar boyunca çekeceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine ve bu durumdan ötürü çok büyük başarılar elde edeceğine ve çok büyük bir şöhrete kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında iblisi öldürmek haneye bolluk ve bereket dolacağına, eğitimle ilgili verilecek bir karar üzerine yurt dışına çıkılacağına,  yeni bir hayat kurulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında siyah iblis görmek sorunların kısa sürede sone erdirileceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir