AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli perde görmek

Kahve falında çiçekli perde görmek

Kahve falında çiçekli perde görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, dargınların barışacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına ve tüm düşmanların ve çekemeyenlerin yenileceğine, küçük işlere sermaye harcamayacağına ve kalitenin değerini bileceğine, bereket ve zenginlik olacağına, kuruntularından ve kafa karışıklığından kurtulacağına rahat edeceğine, yaşamı boyunca aksilikler yaşamayacağına ve içinden çıkılmayacak durumlara düşmeyeceğine, maddi açıdan sözü geçen biri olunacağına, yardım ve dayanışmanın gittikçe artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçekli perde gördüyseniz:

  • İkili ilişkilerinizde diğer kişilerin sorunlarına veya yaşadıkları olaylara dikkatli yaklaşmanız gerekebilir.

Kahve falında çiçekli perde görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, kendisine zafer ve birincilik getirecek yatırımlara gireceğine tabir olunur.

Kahve falında perde düğmesi görmek fikirlerinin amacına ulaşacağına, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine, zenginlik kadar huzurun ve sağlığın da önemli olduğunun farkında olacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek perde görmek büyük sıkıntılar ve borçlarla boğuşmak zorunda kalacağına, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine inanılır.

Kahve falında göze perde inmek kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine, onlarla ortak hareket edip, hem fikir olduğu konular üzerinde çalışmalar gerçekleştireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak saadete ereceğine, sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine rivayet eder.

Kahve falında mor renk perde görmek rahatlık sağlayacak kararlar verileceğine, sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz tül perde yıkamak sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, maddeden çok maneviyata önem vereceğine ve en büyük hedeflerinden birinin de gerçek huzuru bulmak olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında yırtık perde görmek hem amaçlarına nail olamayacağına, elinin de bolluk ve bereket göreceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir