Kahve falında göze perde inmek

Kahve falında göze perde inmek daha önce yaptığı bazı çalışmaların devamını getirmeye çalışacağına, eğer başarılı olursa çok büyük kazanç elde edeceğine, kişinin gönlünün ferahlayacağına, bol muhabbette olacağına, insanlara küsüleceğine, geleceğinin de başarılar ve zaferlerle dolacağına, verdiği sözleri yerine getireceğine, eğitim hayatı ile ilgili olarak çok doğru ve yüksek getirili bir adım atacağına, bolluğun ve verimin de artacağına, iş hayatında çok büyük atılımlara ve ortaklıklara gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze perde inmek gördüyseniz:

  • Fikirlerinizi açıkça dile getirmek konusunda hiçbir tereddüt duymayabilirsiniz.

Kahve falında göze perde inmek kendisini büyük bir zenginliğin ve mutluluğun içinde bulacağına, zaman içinde işlerinin daha da büyük kazanç sağlayacağına, istenmeyen olaylardan ötürü yaşadığı kırgınlıkların zaman içinde biteceğine, esenliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında gözlerine perde inmek daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, çok zor günler yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında gözüne perde inmek atlatılan bir belanın ardından büyük bir zarar kalacağın, ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, çok büyük ilim irfan sahiplerinin dualarının alındığına, yaşanan sıkıntının en kısa zamanda sona ereceğine delalet eder.

Kahve falında göze yeşil boya sürmek işlerin yoluna gideceğine, aile bireylerinin de içinde olacağı bir iş kurulacağına, verdiği  kararların hatalara sebep olacağına, insanlarla tartışacağına, sevdiği kişilerden kötü sözler işiteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze yumruk yemek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, yeni bir işe girilerek yeni bir hayat kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında göze gelmek kardeşlerin birbirine destek vereceğine, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, kendisini kapana kısılmış gibi hissedeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında göze beyaz far sürmek böyle işlere kalkışacağına, kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine işarettir.

Kahve falında göze yeşil sürme çekmek yakasının beladan ve dertten kurtulmayacağına, gücünün ve kudretinin hiç eksilmeyeceğine, yaşadığı her yeni günün kendisi için bir önceki günden çok daha hayırlı ve güzel olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top