AnaSayfa / Genel / Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak şansının ve kısmetinin önündeki engellerin kalkacağına, büyük bir kazanç elde edeceğine, yapacağı girişimlerin ve alacağı kararların kendisine çok olumlu neticeler sağlayacağına, özellikle küçük iş yerleri açma düşüncesinde olanlar için işlerin kısa sürede büyüme göstereceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, aile bireylerini kötü etkileyebilecek bir durumun bertaraf edileceğine, çok zor durumlara düşeceğine hakkında asılsız dedikodular çıkarılacağına, hayatından razı geleceğine, güllük gülistanlık olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak gördüyseniz:

  • Bazı konularda ilerleme sağlayamadığınız ya da bir noktaya kilitlenip kaldığınız için üzülüyor olabilirsiniz.

Kahve falında perdeyi yerinden çıkarmak akıllı ve doğru işler yapması sayesinde rızkının her geçen gün artacağına, ne denli büyük olursa olsun kötü şansın uzaklaştırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kapıyı yerinden çıkarmak çeşitli yatırımlarda bulunarak mal ve mülk sahibi olacağına, belki hayatında bir daha eline geçmeyecek bir fırsatı değerlendirmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında dişi yerinden çıkarmak ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, içindeki sıkıntıdan, kuruntudan ve korkudan kurtulacağına, rahat edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında dişini yerinden çıkarmak maddi ve manevi olarak büyük adımlar atılacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, rahat bir dönem yaşanacağına, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine, yaşanabilecek bazı sorunların çok hızlı bir şekilde çözüleceğine, istenmeyen bir problemin çözümü için tecrübeli birinden destek alınacağına yorulur.

Kahve falında evin her yerinde kedi görmek önemli yerlere geleceğine, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında yüzünün her yerinde sivilce görmek başka projeler ve çalışmalar için kendisini yönlendireceğine, iş hayatını çok düzgün bir şekilde ilerleteceğine, rahat bir hayata kavuşmak ve sevdiği kişiler ile çok mutlu olmak için büyük çaba harcayacağına, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına tabir olunur.

Kahve falında ağacı yerinden sökmek kişinin yaptığı ticaretin artık beğenilmez olacağına bu nedenle işlerinin duracağına, hazırdan yemek zorunda kalacağına ve elindekini de son kuruşuna kadar tüketeceğine, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına alamet eder.

Kahve falında vücudunun herhangi bir yerinden yılan çıktığını görmek işlediği günahların ve yaptığı hataların farkına varmaya başlayacağına, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir