AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor renk perde görmek

Kahve falında mor renk perde görmek

Kahve falında mor renk perde görmek mal ve mülk kaybı yaşanacağına, zararlı bir kişi ile uğraşılacağına, hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, kötü bir duruma sebep olacak bir adım atılacağına, sıkıntılı bir ruh haline bürünüleceğine, ortaklar arasında maddi konulardan ötürü sürtüşmeler yaşanacağına, büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, elindeki fırsatları çok iyi değerlendireceğine, ilerleyen zamanlarda büyük bir zenginliğe kavuşacağına, yapılan çalışmaların ve ortaya konan projelerin kar ve mutluluk getireceğine, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, aksiliklerin arka arkaya yaşanacağına, çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına tabir olunur.

Kahve falında mor renk perde gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz bir kimsenin, bir düşüncesinden ya da tutumundan huzursuz olarak onu değiştirmek için birşeyler yapmak ya da söylemek gereği duyabilirsiniz.

Kahve falında mor renkli perde görmek sorunların çözüme kavuşturulacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına delalet etmektedir.

Kahve falında mor renk perde görmek yapılan hataların kısa bir zaman içinde telafi edileceğine, sağlıkla ilgili olarak güzel bir haber alınacağına, bir sebeple bir süreliğine darboğaza düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında mor perde görmek uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hayırlı kız evlatlara sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında mor tül perde görmek çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşacağına, kar sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renk perde görmek kıskanan kişilerin ve iş hayatında rekabet içinde olunan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında koyu renk perde görmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına delalettir.

Kahve falında renkli perde görmek sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, eşler arasında bir süredir devam eden tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kendisini Allah katında günahkar kılacak, dinden de çıkmasına neden olacak işlere ortak olacağına sonradan da pişman olup, üzüleceğine tabir olunur.

Kahve falında turuncu renk perde görmek yapacağı atılımlar sayesinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, yapılan çalışmaların çok daha fazla kar sağlayacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir