AnaSayfa / Genel / Kahve falında yırtık perde görmek

Kahve falında yırtık perde görmek

Kahve falında yırtık perde görmek zararlı kişilerden uzak durulacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, bir sebeple bu akrabası ile son kez konuşup aralarındaki ipleri koparacağına, insanlarla uyumunun artacağına, anlaşmazlıkların, kinin ve nefretin son bulacağına, insanlarla muhabbetinin koyulaşacağına, ağız tadının yerine geleceğine, merdiven atlayacağına, itibar kazanacağına, huzurlu ve mutlu bir yuva kuracağına, hayırlı evlat sahibi olacağına ve eşinden fayda göreceğine, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına, konforunun ve lüksünün de sürüp gideceğine, sıkıntılara ve zorluklara daha akıllı ve mantıklı yaklaşacağına yorulur.

Kahve falında yırtık perde gördüyseniz:

  • Bazı planların üzerinden geçme veya bazı düzenlemeleri yenileme ihtiyacı doğabilir.

Kahve falında yırtık tül perde görmek yakın bir akrabanın çıkartacağı dedikodu yüzünden iş dünyasında büyük bir prestij kaybı yaşanacağına ve oturulan muhitteki insanlardan sürekli laf işitileceğine, çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yırtık perde görmek özel hayatına, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, ağlayacağına, strese gireceğine tabir olunur.

Kahve falında yırtık kot pantolon görmek rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine, kişinin hayatında her işinin yolunda gideceğine ve engellerden uzak kalacağına inanılır.

Kahve falında altı yırtık ayakkabı görmek çok zor durumlara düşeceğine ve elinde avucunda olan malı elinden çıkarmak zorunda kalacağına, herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah yırtık çorap giymek evi olmayan ya da aşırı yoksul şekilde yaşayan kimselere düzenli olarak yardımda bulunacağına, eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine delalet eder.

Kahve falında eski yırtık elbise görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, hayat içerisinde her zaman iyi insanlar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında yırtık eşarp görmek yüküne ortak olacağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine delalettir.

Kahve falında ucu yırtık çorap görmek hayallerine kavuşup daha çok çalışma şevki ile dolacağına, moral bozukluğu nedeni ile bir süreliğine her şeyi askıya alacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir