AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek perde görmek

Kahve falında ipek perde görmek

Kahve falında ipek perde görmek işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, ancak bu kazanç ile çok zarar veren bir sorunun sona erdirileceğine, eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, büyük başarılara kazanılacağına, en yüksek makama ulaşarak itibar sahibi olacağına ve kazancının da hiç eksilmeyeceğine, bunun da kendisini çok etkileyeceğine, hayırlı ve güzel haberler alınacağına, sıkıntılı bekleyişlerin sona ereceğine, eşler arasında büyük bir bağ kurulacağına delalettir.

Kahve falında ipek perde gördüyseniz:

  • Hareketlerinizde kararlı bir şekilde hedefe doğru ilerleyebilirsiniz.

Kahve falında ipek perde görmek ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında ipek kurdu görmek üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında kırmızı ipek kumaş görmek kendisini kaybedeceği ve çok zor bir şekilde toparlanacağı bazı olaylar yaşayacağına, kendisini çekemeyen ve kıskanan insanların yaptığı kötülükleri bertaraf edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipek kıyafet giymek doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına alamet eder.

Kahve falında ipek etek görmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına, yaşanan bir ilişkinin ayrılıkla biteceğine işaret eder.

Kahve falında ipek gecelik görmek sevineceğine, adeta havalara uçacağına, sorunların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek korkularından kurtulacağına, bunun için resmi kapıları zorlamak zorunda kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mavi ipek kumaş görmek hayırlı bir işe adım atılacağına, büyük başarı kazandıracak ve bol para getirecek  bir çalışma içine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir