AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli gömlek giymek

Kahve falında çiçekli gömlek giymek

Kahve falında çiçekli gömlek giymek herhangi bir sorunla karşılaşmadan çok iyi işler yapacağına, sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, sevdiği insanlar tarafından her zaman el üstünde tutulup akranlara kişilik olarak örnek gösterileceğine, kendisini çok kötü hissedeceğine ve içinde bulunduğu durumdan çok rahatsız olacağına, kişinin içinde bulunduğu sıkıntıdan kendisini kurtaracak hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, hayat boyu desteği olacağına, çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sorunun nereden kaynaklandığına ve nasıl çözüleceğine kafa yormak içim çok çabalayacağına, ardından imkânlarını kullanarak bu sıkıntıdan kurtulacağına, kararını verdiği bir işte çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, kırıldığı bir kişi ile arasını düzeltmek için çok büyük bir çaba göstereceğine, çalışkan bir kişi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekli gömlek giymek gördüyseniz:

  • Bazı girişimlerinizle ilgili seçimler yapmanız gerekebilir.

Kahve falında çiçekli gömlek giymek mesleğini yetenekli olduğu alandan seçeceğine, daha sonra iş hayatına tekrar dönüleceğine, sıkıntıların, dertlerin, musibetlerin ve sorunların çözüme kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında nar çiçeği gömlek görmek eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına, musibetlerin ve zararların gitgide artacağına yorulur.

Kahve falında çiçekli gömlek görmek daha saygın ve yüksek bir noktaya geleceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin gömleğini giymek çok büyük atılımlar yapacağına, yaptığı her işle daha fazla tanınacağına ve çok daha iyi bir konuma geleceğine, yeni duygular tadacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı beyaz gömlek giymek böylelikle yüzünün güleceğine, destek istediği kişilerden destek alamayacağına alamet eder.

Kahve falında birinin beyaz gömlek giydiğini görmek maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırışık gömlek giymek disiplinini en üst seviyede tutarak çevresine de örnek olacağına, işinde başarılı olmak için kılı kırk yaracak şekilde hareket edeceğine, çok iyi ve kazançlı projeler ortaya koyacağına, bu çalışmalar ve projeler sayesinde çok üst mevkilere getirileceğine işarettir.

Kahve falında başka birinin beyaz gömlek giydiğini görmek küs oldukları ile barış, sevgi, birlik ve dayanışma halinde olacağına, esenlik bulacağına, rahata ereceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir