AnaSayfa / Genel / Kahve falında nar çiçeği gömlek görmek

Kahve falında nar çiçeği gömlek görmek

Kahve falında nar çiçeği gömlek görmek işlerini çok iyi yerlere getireceğine, elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, sıkıntılarının sorunlarının biteceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, kara kara düşünür olacağına, çok büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine, bir sebeple işlerinin kısa süre için aksayacağına, kazancının neredeyse yarı yarıya düşeceğine, rahat erileceğine, sağlığının ve huzurunun yerine geleceğine işarettir.

Kahve falında nar çiçeği gömlek gördüyseniz:

  • Keyifsiz konulardan bahsetme eğiliminde olursanız, karşı tarafın isteksizliğini ya da kayıtsızlığını kişisel algılamamanızda fayda var.

Kahve falında nar çiçeği gömlek görmek manevi hayatını da ön planda tutarak dikkatleri çekeceğine, bununla kalmayıp, parasının her geçen gün artacağına rivayet eder.

Kahve falında nar ağacı çiçeği görmek kişinin öğrenimini uzun tutarak aynı zamanda İslami konularda da bilgi sahibi olacağına, kolay yollardan kazanacağına delalettir.

Kahve falında nar çiçeği rengi elbise giymek kazançlarının gittikçe azalacağına, düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında nar çiçeği elbise görmek çalışmaların hayırlı kapılar açacağına, geleceğin güzel gelişmeler getireceğine, birçok sıkıntılı ve zor duruma düşeceğine delalet eder.

Kahve falında nar çiçeği rengi elbise görmek konforun ve lüksün de artmasına vesile olacağına, kimseden yardım almadan çok büyük başarılar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında nar çiçeği elbise giydiğini görmek makbul olan yaşam tarzını seçeceğine, günaha girmekten, haksızlık etmekten, yalan söylemekten ve iftira atmaktan özenle kaçınacağına, rakip olarak görülen kişilerin yenilgiye uğratılacağına yorulur.

Kahve falında çiçekli gömlek giymek eş, dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına tabir olunur.

Kahve falında çiçekli gömlek görmek yapmak istediklerine, hayallerine ulaşmak adına ek bir işe girerek programlı bir şekilde devam edeceğine, dertlerinden ve dertlerinin verdiği ağırlıktan kurtulacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir