AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli gömlek görmek

Kahve falında çiçekli gömlek görmek

Kahve falında çiçekli gömlek görmek başarılı ve hayırlı atılımlar yapacağına, Tövbe Edeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntülerinin tekrarlanmayacağına, günden güne hanedeki bolluk ve bereketin biteceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, çok başarılı işlere imza atacağına, büyük miktarda kazanç elde edeceğine, gözünün de gönlünün de doyacağına, hem mesleğindeki hem de aile içindeki saadeti arttıracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçekli gömlek gördüyseniz:

  • Kendinize düşünmek için zaman ayırın.

Kahve falında çiçekli gömlek giymek başa iş açacağına, sorunlarından kısa bir zaman içinde hiç zahmet çekmeden kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında nar çiçeği gömlek görmek ele geçen fırsatların çok iyi bir şekilde kullanılacağına, maddi anlamda büyük bir kazanca ulaşılacağına, ters giden işlerin düzeleceğine, rahat, mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine alamet eder.

Kahve falında çiçekli gömlek görmek sektörde ve pazarda önemli bir yer edineceğine, başarıların başkaları tarafından da övgüyle karşılanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeni beyaz gömlek almak bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, yanlış işlere girileceğine, büyük maddi kayıp verileceğine, sorunların günden güne artacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek dost ya da akrabalardan alınacak yardımlar ile parasal sorunların sona ereceğine, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında gömlek vermek rahatlık, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, kardeşlerden biri ile büyük bir tartışma yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski gömlek görmek eski sosyal hayatın dışında kalınacağına, çok hayırlı işlere atılacağına ve yaptığı işlerde her zaman çok büyük başarılar göstereceğine tabir olunur.

Kahve falında mavi gömlek giymek rahat, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kişinin tüm günahlarının af olup, dünyadaki hayatının gönlünce geçeceğine, yanına kötülük uğramayıp, her zaman salih kişilerle birlikte olacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir