AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölen birinin gömleğini giymek

Kahve falında ölen birinin gömleğini giymek

Kahve falında ölen birinin gömleğini giymek güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına, aşık olacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, konforlu bir şekilde ömür geçireceğine, vefat etmiş bir aile büyüğü için bir hayrat yapılacağına, içinde barındırdığı bütün sıkıntılarının sona ereceğine, akrabaların ve arkadaşların çok sevineceği bir işe girileceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, bu yüzden çok zor zamanlar geçireceğine, kısa zaman içinde başarılı işlere girileceğine rivayet eder.

Kahve falında ölen birinin gömleğini giymek gördüyseniz:

  • Birbirimize karşı duyarlıyız veya duyarlı olmamızı gerektirecek olaylar yaşanabilir.

Kahve falında arkadaşının gömleğini giymek güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına, çok büyük bir hızla işlerinin düzeleceğine, üzüntülerinin sona ereceğine ve çok uzun zamandan beri gerçekleştirmek istediği şeylere en kısa zamanda rahat bir şekilde ulaşacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşının beyaz gömlek giydiğini görmek başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Kahve falında ölünün gömleğini giymek lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, sorun yaratan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına delalettir.

Kahve falında sevdiğinin beyaz gömlek giydiğini görmek dileklerin yerine geleceğine, el attığı bütün projelere başarı kazandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında ütüsüz gömlek giymek sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağına, gidilen yolda karşılaşılan engellerin aşılacağına delalettir.

Kahve falında mavi kareli gömlek giymek sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine, çok güzel ve hayırlı günler geçireceğine, sıkıntı ve sorunlarından en kısa zamanda kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında siyah gömlek giydiğini görmek kudret sahibi olacağına ve tabiri caizse hiç kimsenin kendisiyle gerek meslekteki uzmanlığı gerekse maddi gücü bakımından boy ölçüşemeyeceğine, içinde bulunduğu sorunların günden güne artacağına delalet eder.

Kahve falında beyaz dar gömlek giymek aile bireylerinin çok büyük bir üzüntü yaşayacağına ve uzun bir süre kimsenin kendine gelemeyeceğine, aile içinde bir süre ağız tadının olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir