AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli gelinlik görmek

Kahve falında çiçekli gelinlik görmek

Kahve falında çiçekli gelinlik görmek çok büyük fırsatları kaçıracağına, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine, iflasın eşiğine geleceğine, hayatının bir anda allak bullak olacağına, yaşadığı zorluğun biteceğine, dertlerinin şifasına, sorunlarının çarelerine, problemlerinin de çözümlerine ulaşacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, varolan sağlık sorunlarının şifa bulacağına ve kısa süre içinde çok büyük mevkilere gelineceğine, bir sebeple aile hayatında çok sıkıntılı ve zor dönemler yaşayacağına, böylece geçim derdinin baş göstereceğine, yaptığı işte çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli gelinlik gördüyseniz:

  • Belli konuların tekrar ele alınması ya da belli düzenlemeler yapılması gerekebilir.

Kahve falında gelinlik çiçeği görmek hasret çekenin sevdiği kişiye kavuşacağına, işsizin iş bulacağına, falı kapatan kişinin, çok mutlu ve huzurlu bir hayata sahip olacağına ve çok hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda ilerleyeceğine, zor durumda kalan bir arkadaşa yardım eli uzatılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçekli gelinlik görmek verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çiçekli gelinlik giymek çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, akıllı adımlar atacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz kokulu çiçek görmek başına uğursuz olayların geleceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı çiçek görmek elinden hiç bir şey gelmeyeceğine, çok büyük kazanç getirecek işlere girileceğine, uzun bir zamandan beri ertelenen hayallerin gerçekleştirilmesi için çeşitli adımlar atılacağına inanılır.

Kahve falında saksılı çiçek görmek yakın bir zamanda çok daha kazanç getirecek ve etraftaki herkesin yararlanabileceği bir işe girileceğine ve bu işte patronluğa kadar yükselerek çok daha başarılı adımlar atılacağına, hasta olan yakınının ölüm haberini alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiçek saksı görmek sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine, atılacak adımın tüm hayatını değiştireceğine rivayet eder.

Kahve falında yaş çiçek görmek kazancını birkaç kat arttıracağına, nefsine yenileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir