AnaSayfa / Genel / Kahve falında sarı çiçek görmek

Kahve falında sarı çiçek görmek

Kahve falında sarı çiçek görmek olaylı günler geçireceğine, sevilen bir kişi ile girilecek bir işte büyük başarı kazanılacağına, atılacak adımlar sayesinde herkes tarafından tanınan bir kişi olunacağına, zararların telafi edileceğine, bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, bol kazanç getireceğine, fakat bu durumların kişiyi hayata küstürmek yerine bileyleyeceğine ve daha da hırslanacağına, bazı sorunlarla ve sıkıntılarla karşılaşacağına, çaresiz ve yalnız kalacağına, maddi anlamda zarar edeceğine, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine, yanlış yatırımlar yapacağına işaret eder.

Kahve falında sarı çiçek gördüyseniz:

  • Sizinle aynı ilgi alanlarına sahip kişilere sunumlarda bulunabilirsiniz.

Kahve falında sarı çiçek toplamak ters giden olayların düzeleceğine, hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, güzel bir hayata sahip olunacağına, endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına rivayet eder.

Kahve falında bir demet sarı çiçek görmek ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine hem kendi iç dünyasının ferahlayacağına, satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı çiğdem çiçeği görmek yaşamın da daha kolay bir hale geleceğine, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına delalettir.

Kahve falında sarı çiçek almak kişinin içindeki gücü diri tutarak her türlü sorunun üstesinden geleceğine, özellikle ailesi ile kavga eden kişinin bundan sonra da akrabaları ile arasındaki ilişkiyi düzeltemeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında saksıda sarı çiçek görmek oğlu evli ise boşanacağına, kendisini çok zor durumlar içinde bulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı çiçek bahçesi görmek işlerin çok hızlı bir şekilde büyüyeceğine, sorunların daha kolay bir şekilde çözüleceğine, yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına, yaşadığı bunalımdan kurtulacağına rivayet eder.

Kahve falında sarı çiçekli elbise giymek hayır vereceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sarı renkte çiçek görmek dertlerine derman bulacağına, isteklerinin gerçekleşeceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir