AnaSayfa / Genel / Kahve falında gelinlik çiçeği görmek

Kahve falında gelinlik çiçeği görmek

Kahve falında gelinlik çiçeği görmek gelişeceğine, güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına, zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, pişmanlık duyulacak şeyler yapılacağına, ortaya çıkan sorunların saklanamayacak kadar büyüyeceğine, yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine ve uzun bir zamandan beri beklediği bir haberi yakında alacağına, yaşamının olumsuz şekilde etkileneceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, ele geçen fırsatların hiçbir yarar sağlamayacağına delalet eder.

Kahve falında gelinlik çiçeği gördüyseniz:

  • Size sunulanları olumlu karşılamanız durumunda belli bir görevin başına gelebilirsiniz.

Kahve falında çiçekli gelinlik görmek şansının kendisinden yana gideceğine, var olan dertlerinin hepsinin son bulacağına delalet eder.

Kahve falında çiçekli gelinlik giymek çok büyük problemler ve üzüntüler yaşanacağına, yaşanan olaylardan ve karşılaşılan durumlardan ötürü psikolojik olarak çok kötü bir noktaya gelineceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik çiçeği görmek büyük bir zenginliğe ve saygınlığa kavuşacağına, kurulacak bir ortaklık sayesinde büyük başarılara imza atılacağına ve hayırlı bir kısmetle tanışıp dünyaevine girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birinden çiçek aldığını görmek Allah’ın kişiye sayısız lütuflar ve fırsatlar sunacağına, maddi ve manevi sorunların hiçbir zarar bırakmadan ortadan kalkacağına, çok mutlu bir dönem geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında krizantem çiçeği görmek çok zor ve sorunlu zamanlar yaşayacağına, sıkıntıdan kurtulacağına, keyfinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında çiçek çalmak esenlik ve gönül hoşluğu bulacağına, işlerindeki verimin ve bereketin düşeceğine, yaşayacağı sorunlar nedeni ile kurulu düzeninin ve huzurunun da berbat olacağına alamet eder.

Kahve falında öğretmene çiçek vermek eskisinden daha büyük ve daha karlı işlere gireceğine, çok önemli olmayan bir sebepten ötürü malının büyük bir kısmını kaybederek çok büyük zarara uğrayacağına rivayet eder.

Kahve falında ortanca çiçek görmek maddi açıdan iyi bir konuma getirecek bir kişi ile ortaklık kurulacağına, kardeşlerden biri ile ilgili bir sorunun çözümü için önayak olunacağına ve aşkla ve mutlulukla dolu bir ömür geçirileceğine, iyi huylar edineceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir