AnaSayfa / Genel / Kahve falında yaş çiçek görmek

Kahve falında yaş çiçek görmek

Kahve falında yaş çiçek görmek mallarının artacağına, şansının açılacağına, hayatının eğlenceli ve güzel hale geleceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok daha başarı getirecek projeler gerçekleştireceğine, kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, üzgün ve moralsiz günler geçireceğine, evinde ve işinde yardımcıları olacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına, üzerinde baskı kurmak isteyen insanların varlığını fark edip önlem alacağına inanılır.

Kahve falında yaş çiçek gördüyseniz:

  • Doğayla başbaşa geçireceğiniz zamanlar sizi kendinize getirecek.

Kahve falında yaş çiçek görmek aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, sürekli dua alarak yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında gözünde yaş görmek kendini çok halsiz ve mutsuz hissedeceğine, devlet işleri ile ilgili mahkemelik durumlar yaşayacağına ve başının derde gireceğine inanılır.

Kahve falında yaşlı birinin elini tutmak beklediği maddi kazanca ulaşamayacağına, yaptığı işler sayesinde kazanç elde edeceğine, çok bereketli ve bolluk içinde hayat bir yaşayacağına inanılır.

Kahve falında yaşlı kişiler görmek her koşulda kişi için mutluluk verici olayların yaşanacağına, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine işaret eder.

Kahve falında yaşlı dededen para almak güç sahibi bir kişi ile rakip olunacağına, iş hayatının ve aile hayatını düzene gireceğine ve mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yaşlı birinin gelinlik giydiğini görmek faydalı şeyler yapacağına, helal lokma yiyeceğine, sevincinin sabun köpüğü gibi sönmeyip, ömür boyu devam edeceğine yorulur.

Kahve falında kapalı yaşlı kadın görmek sevdikleri ile beraber daha güzel bir hayat için planlar yapacağına, inancını ve kendine olan güvenini bir an olsun kaybetmemesi sayesinde hayallerine, umutlarına, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında aynada kendini yaşlı görmek dertlerin biteceğine, büyük bir iş için bir ortaklık kurulacağına, keder yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir