AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz kokulu çiçek görmek

Kahve falında beyaz kokulu çiçek görmek

Kahve falında beyaz kokulu çiçek görmek içinde bulunduğu büyük sorunlardan ve sıkıntılardan kurtulacağına, yaşadığı sağlık sorununun tedavi edileceğine, elde edeceği zaferler ve üstün başarılarla adından söz ettirmeyi ve şöhreti yakalamayı başaracağına, iş yaşantısındaki aksiliklerin, sorunların tez zamanda ortadan kalkacağına, sabredip içine attıklarını yüksek sesle söylemeye karar vereceğine ve bu yönde davranacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine, yakın zamanda rahat edeceğine, attığı adımların boşa çıkacağına işarettir.

Kahve falında beyaz kokulu çiçek gördüyseniz:

  • Bazı konularda katılımcı olmaya yanaşmayan kişiler nedeniyle siz yolunuzdan dönmemelisiniz.

Kahve falında beyaz kokulu çiçek görmek onların mutlu haberlerini alacağına, de amaçlarına ulaşma mutluluğuna nail olacağına delalet eder.

Kahve falında çiçek kokusu duymak gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, eğer erkekseniz eşinizden boşanacağınıza alamet eder.

Kahve falında kokulu çiçek görmek maddi açıdan kötü bir etki yaratacak bir durumla karşılaşacağına, durumunun git gide kötüleşeceğine işaret eder.

Kahve falında mis kokulu çiçek görmek maddi sıkıntıların biteceğine, planların ve hesapların tutmayacağın, hayal kırıklığı yaşanacağına rivayet eder.

Kahve falında güzel kokulu çiçek görmek çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına, sahip olacağı malın faazlalığına alamet etmektedir.

Kahve falında çiçek kokusu almak karşısına çıkan kötü bir kişi yüzünden çok üzüleceğine, hayallerini yerine getirmeyi başaracağına işaret etmektedir.

Kahve falında mor ve beyaz çiçek görmek sağlığından olacağına, maddi sorunlardan uzak, kendisine yeten, güzel bir hayat süreceğine işaret eder.

Kahve falında beyaz çiçek açtığını görmek kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, büyük özgüven kazanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir