AnaSayfa / Genel / Kahve falında çiçekli başörtüsü görmek

Kahve falında çiçekli başörtüsü görmek

Kahve falında çiçekli başörtüsü görmek aile hayatı içinde bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel olayların yakın bir zaman içinde gerçekleşeceğine, hayırlı ve güzel günler göreceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, bol kazançlı günler geçireceğine, istediği ve gerçekleştirmek için zaman kolladığı şeyleri kısa bir zaman içinde gerçekleştireceğine ve çok büyük mutluluk duyacağına, yaşanan bir sağlık sorununun üstesinden gelineğine ve mutlu olunacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, alınacak sevinçli haberler sayesinde bol kazançlı bir dönem geçirileceğine, ailesinin desteği sayesinde her zaman insanların kıskanacakları işler yapacağına, duyguların karşılık bulacağına, etkilendiği kişiyi etkilemeyi başarıp, onun gönlünü çalarak, o kişiyle güzel günler geçireceğine delalettir.

Kahve falında çiçekli başörtüsü gördüyseniz:

  • Bazı durumlarda ise, ne olursa olsun çabuk bir karar vermek, hiç karar vermemekten iyidir.

Kahve falında çiçekli başörtüsü görmek doğruluktan ayrılmayacağına, helal olmayana göz dikmeyeceğine, bunun için çok uğraşacağına fakat yine de bir yol kat edemeyeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının başörtüsü taktığını görmek çok büyük başarıların yakın zamanda elde edileceğine, özellikle evli kimselerin eşlerine karşı tutumlarında değişim olacağına alamet eder.

Kahve falında mor başörtüsü görmek şifa edineceğine, ortak bir noktada bulaşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında pembe başörtüsü taktığını görmek yakında gerçekleşecek bir gönül ilişkisine, deyim yerindeyse paraya ve mala tapar olacağına işaret eder.

Kahve falında başörtüsü kaybetmek ortaya çıkan bu durumu çözmek için çeşitli yollara başvuracağına ve böyle bir çalışma sayesinde içine düştüğü durumla ilgili olarak çok büyük araştırmalara gireceğine, ana baba dualarının alınacağına işaret eder.

Kahve falında renkli başörtüsü görmek fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına tabir olunur.

Kahve falında ipek başörtüsü görmek ahiretteki ödülleri gibi, artık bu dünyada da ödüllendirileceğine, geçiminin daha kolay hale geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsü takmak yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine, sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir