AnaSayfa / Genel / Kahve falında mor başörtüsü görmek

Kahve falında mor başörtüsü görmek

Kahve falında mor başörtüsü görmek her türlü engeli ve zorluğu aşacak kudrete sahip olacağına, yeteneklerinin ve yapabileceklerinin farkına varacağına ve kendi içine yolculuk yaparak, kendisini keşfedeceğine, deyim yerindeyse falı kapatan kişinin, eteklerini zil çaldıracak güzel bir olayın yaşanacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, gerçekleştireceği büyük ortaklık sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın zamanda kurtulacağına, sorunlarını aşmak için çözümlere kavuşacağına, huzurlu ve mutlu bir ortamda kendisini çok rahat bir hayat süreceğine, kariyerinde atılım yapacağına, adım atarken çok zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor başörtüsü gördüyseniz:

  • Aynı problemler, yakın çevre ilişkilerinizde, eğitim, bilişim, kısa mesafe seyahatler, halkla ilişkiler v.b alanlarda da kendini gösterebilir.

Kahve falında mor başörtüsü görmek sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına, uzun süreden beri iş hayatında yaşanan maddi sıkıntıların biteceğine, kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına delalettir.

Kahve falında mor renk başörtüsü görmek kötü bir melanetin uzun süre peşinde olacağına, işlerini tek başına yöneteceğine ve uzun yıllardan beri hayal ettiği her şeye yakın bir zaman içinde kavuşacağına inanılır.

Kahve falında mor başörtüsü takmak günaha gireceğine ve kötü işler yapacağına, kişinin mutluluğunu artırarak, yaşayacağı her güzellik için Allah’a şükran borçlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yeşil başörtüsü almak canının sıkılacağına ve kaos dolu günlerden geçeceğine, mutlu günlerin yakında olduğuna yorulmaktadır.

Kahve falında başörtüsünü unutmak sürpriz olayların meydana geleceğine, geçim derdi, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında başörtüsüz dışarı çıkmak epey zamandan beri üzerinde kafa yorulan bir çalışmanın kısa süre içinde hayat geçirileceğine, yapılan işlerde büyük başarılar elde edileceğine, kardeşlerin birlikte girdikleri işte çok iyi bir noktaya geleceğine ve birden fazla  işle uğraşılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başörtüsüz kuran okumak yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına delalet eder.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek keyfini, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine, gülen yüzünün solacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir