AnaSayfa / Genel / Kahve falında başörtüsü kaybetmek

Kahve falında başörtüsü kaybetmek

Kahve falında başörtüsü kaybetmek mülkiyetinin de artacağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, hastalıklarının azalacağına, yeni bir arkadaş ortamına girileceğine, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, işle alakalı konularda karar vermeden önce büyüklerine ve tecrübeli kişilere fikir danışacağına, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına, ticaretinin gelişeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başörtüsü kaybetmek gördüyseniz:

  • Sezgileriniz diğerlerinin ne yapmak istediğini veya neler beklediğini anlamanızı sağlıyor.

Kahve falında başörtüsü kaybetmek zor gelebilecek bazı işleri kısa süre içinde sabırla ve azimle çalışarak zirveye çıkartacağına, giden birinin geri döneceğine tabir olunur.

Kahve falında başörtüsünü kaybetmek hayatın temposunun yükseleceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında krem rengi başörtüsü görmek çok sevdiği ve değer verdiği bu insanlar ile arasına çok büyük mesafeler koyacağına, yaşayacağı bazı olaylardan ötürü ailesi ile arasının açılacağına, zaman içinde istediği şeyleri gerçekleştirmek için çok büyük şeyler feda etmesi gerektiğine ve bulunduğu mevkiden bazı kişilerin yalanları yüzünden azledileceğine yorulur.

Kahve falında başörtüsü takamamak doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına, huzura erileceğine, bazı konularda kararsızlık yaşanacağına işarettir.

Kahve falında başörtüsü takan kadın görmek maddi sıkıntılarından kurtulacağına, helal rızık yiyeceğine, bol kazanç elde edeceğine, ticaret ehli kimse haline geleceğine ve meslek hayatında ön plana çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının başörtüsü taktığını görmek yatırılmış olan tüm parasının kar edeceğine, yaşadığı sıkıntıların son bulacağına inanılır.

Kahve falında başörtüsü istemek eline geçen tüm fırsatları boşa harcayacağına, çok mutlu günler geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında eşinin başörtüsü taktığını görmek kendisine uğur getireceğine, herkesin takdir ettiği ve saygı duyduğu bir kişi olunacağına, kazançlı bir işe girileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir