AnaSayfa / Genel / Kahve falında ipek başörtüsü görmek

Kahve falında ipek başörtüsü görmek

Kahve falında ipek başörtüsü görmek sağlık sorunları ile başın belaya gireceğine, yapılan çalışmaların ve girilen işlerin hayırsız kişiler yüzünden durma noktasına geleceğine, yaşanan maddi ve manevi açmazlardan ötürü zor zamanlar geçirileceğine ve aile hayatı ve iş hayatı içinde çok üzüntü duyulacağına, yaptıklarıyla sorgulanacağına, esenlik bulup, hafifleyeceğine, kırgınlık ve sıkıntılarının son bulacağına, yokluk çeken bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve çok ağır geçen bir hastalığın atlatılacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına delalet eder.

Kahve falında ipek başörtüsü gördüyseniz:

  • İşinizi kaybetme korkusu sizi korkutuyor.

Kahve falında ipek başörtüsü görmek kişinin herkesle arasında dürüst bir ilişki olacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına, bu projeleri hayata geçirip hayallerini teker teker gerçekleştireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ipekli kumaş görmek sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına, kazandığı her kuruşun hakkını vereceğine rivayet eder.

Kahve falında ipek kumaş almak sorun üstüne sorun yaşanacağına, ruhunun tüm kötülüklerinden arınacağına tabir olunur.

Kahve falında ipek kırmızı elbise giymek eş, dost ya da akrabalarından birinin sorununun çözümü için yardım edeceğine, ziyandan ve kendisinden menfaat bekleyen kişilerden uzaklaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ipek kıyafet giymek kalp kırıklığına neden olacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında ipek kurdu görmek iş hayatında çok iyi bir atılım yapılacağına, birçok kişinin takdir ettiği bir kişi olunacağına ve rahata erileceğine, hiç istemediği halde birçok zorlukla karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı ipek gömlek giymek yaptığı çalışmaların çok büyük bazı sorunlar yüzünden pek yarar sağlamayacağına, geçim derdinin son bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ipek havlu görmek ardından yeni bir iş için başvuru yapılacağına, büyük bir zenginlik kazanılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir