AnaSayfa / Genel / Kahve falında kırmızı çiçek almak

Kahve falında kırmızı çiçek almak

Kahve falında kırmızı çiçek almak yaşamının uzun olacağına, ağız tadının yerinde kalacağına, hayatının afiyette geçeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sevilen bir mahallelinin bu yüzden kalbinin kırılacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine, onun günlük yaşam ihtiyaçlarını elinden geldiği kadar karşılayacağına, rızkının genişleyeceğine ve sıkıntılarının son bulacağına, ancak daha sonra şansının yaver gitmesi ile çok rahat edeceğine, maddi olarak üstünlük elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı çiçek almak gördüyseniz:

  • Sizin için çok fazla anlamı olmayan konuları müzakereye açmadan önce iyi düşünmelisiniz.

Kahve falında kırmızı gelincik çiçeği görmek sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, hakça ve eşit bir şekilde bölüştüreceği mirası sayesinde geri kalan ömrünü huzur içinde tamamlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kırmızı çiçekli elbise giymek dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, dertlerini ve sorunlarını bir tarafa bırakacağına delalet eder.

Kahve falında kırmızı çiçek demeti görmek yakın zaman içinde zahmetli bir işe girileceğine, kişinin bir müddet özel hayatına zaman ayıramayacak kadar meşgul olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiçek toplamak maddi ve manevi açıdan çok zor durumlara düşüleceğine, fırsatların istenmeden harcanacağına, hayal ettiği kariyerine de mutlaka ulaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı çiçek buketi görmek kalp kırıklığı yaşanacağına, uzun yıllardan beri kurulan hayallerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, kazanca kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında kırmızı beyaz çiçek görmek çok büyük ve akıllıca hareketler ile bu durumdan kurtulup çeşitli başarılar kazanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı çiçekli ağaç görmek fal sahibi bir kadınsa kocasının öleceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına işaret eder.

Kahve falında kırmızı çiçek dikmek dertlerin, tasaların ve üzüntülerin biteceğine, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir