AnaSayfa / Genel / Kahve falında hanımeli çiçeği görmek

Kahve falında hanımeli çiçeği görmek

Kahve falında hanımeli çiçeği görmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, sıkıntıya düştüğü zamanlarda insanlardan çok yardım göreceğine ve yakın zaman içinde hayal ettiği birçok şeye kavuşacağına, rızkının bollaşacağına, elinin de bolluk göreceğine, itibar göreceğine, rahata kavuşacağına, manevi olarak çökmekle kalmayacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, değer verilen kişiler ile mutlu bir şekilde yaşanacağına, kalben çok rahat edileceğine inanılır.

Kahve falında hanımeli çiçeği gördüyseniz:

  • Bazı işler ters giderse, ısrarla plana sadık kalmaya çalışmamakta fayda var.İstemeyerek gerçekleri çarpıtmanız veya başkalarını kötü gösterebilecek tavırlar sergilemeniz durumunda hoş karşılanmayabilirsiniz.

Kahve falında hanımeli çiçeği görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar alacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında hanımeli çiçeği koklamak rahat ve sağlıklı bir ömür sürüleceğine, onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hanımeli görmek çalışmaların büyük başarı ve kazanç getireceğine, yardıma muhtaç kişilere yardımcı olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında hanımeli koklamak eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, kötü bir olaydan ötürü kırılan kalbin tamir edileceğine işaret eder.

Kahve falında topraktan çiçek koparmak elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına, aynı sorunlardan muzdarip olunan kişiler ile biraraya gelineceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine, kazancın artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında çiçek çizmek yaptığı her işle yöneticilerinden takdir alacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin sevilen bir kişinin yardım etmesi sayesinde çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde sona ereceğine, karşılıklı olarak aynı duygular beslenen bir kişi ile konuşulup bir birliktelik kararı alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çiçeğin açmasını görmek çok büyük çaba sarf edeceğine ve ancak o zaman bu çabanın emeğini alacağına, kendisiyle övüneceğine ve aynı zamanda kendisine gücünü ispat etmiş olacağına rivayet eder.

Kahve falında pamuk çiçeği görmek başına çok güzel olaylar geleceğine, onun tarafından çok sevilip, sayılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir