AnaSayfa / Genel / Kahve falında ağaçlar arasında koşmak

Kahve falında ağaçlar arasında koşmak

Kahve falında ağaçlar arasında koşmak çıkılan seyahatten hayırlısıyla dönüleceğine, büyük bir ilgi ve değer göreceğine, parasal olarak hayli iyi bir duruma gelineceğine, gayrimenkul sahibi olunacağına, bahtının da çok parlak olacağına, sevdiği kişiden de ayrılacağına, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, üzüntülerin yok olup, hastalıkların kolay bir şekilde atlatılacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, kırılan kalplerin yakın zaman içinde tamir edileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçlar arasında koşmak gördüyseniz:

  • Eski bir tanıdık belli konularda atacağınız adımlar veya alacağınız kararlar üzerinde etkili olabilir veya geçmiş çalışmalarınızı hatırlatarak yol gösterebilir.

Kahve falında ağaçlar arasında koşmak büyük ve önemli yatırımlar yapacağına, çıkış yolları bulacağına, rahatlayacağına, hafifleyeceğine rivayet eder.

Kahve falında çiçekler arasında koşmak mal mülk edineceğine, çok para kazanacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine delalettir.

Kahve falında çiçeklerin arasında koşmak yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına inanılır.

Kahve falında yeşillikler arasında koşmak işlerin herkes tarafından alkışlanacağına, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ağaçların arasında yürümek yüksek bir makamı olacağına, başarıya ulaşacağına işarettir.

Kahve falında ağaçlar arasında yürümek takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, aşama kaydedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ekmek arası soğan görmek maddi gücünün yerine geleceğine bu durumun özel ve sosyal hayatına da olumlu yönde etki edeceğine, sağlığının da huzurunun da yerine geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ekmek arası hamsi yemek çok kişiye akıl hocalığı edeceğine, kötülüklerden uzak kalacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir